Strijen onderuit tegen Groote Lindt

20

DSC_4068STRIJEN – Na de overwinning tegen Kethel Spaland staat Strijen na de 0-2 nederlaag tegen promovendus Groote Lindt weer met beide benen op de grond; grote boosdoener was ex-Strijen speler Michael Slingerland die beide doelpunten scoorde.

Reeds na 12 minuten opende de vrijstaande Slingerland bij de eerste de beste Zwijndrechtse aanval  met een volley de score. Hierna pakte Strijen de draad weer op, doch kon keeper Raymond Klootwijk nauwelijks verontrusten. Na de rust kwam Strijen niet verder dan een afgekeurd doelpunt van Gary Molenaars en kopballen van Karam Bensedjed, Kevin Theuns, Sharlton Sambo en Nigel Schaken die geen doel troffen. Ook Gerson Duarte van Groote Lindt miste een opgelegde kans vrij voor keeper Niels Konijnenburg, waarna in de 84e minuut Michael Slingerland de wedstrijd in het slot gooide door zo vrij als een vogel met een droge schuiver de 0-2 aan te tekenen. In de 89e minuut hield keeper Niels Konijnenburg spits Slingerland van een hattrick af.

A.s. zaterdag gaat Strijen op bezoek bij de nog ongeslagen koploper BVCB. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in Bergschehoek.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.