Bewoners van de Grutto verrast met nieuwe tafels en stoelen door Vrienden van Cavent

273

Afgelopen vrijdag werden de bewoners van de Grutto, een woonlocatie voor mensen met een beperking, verrast door een gulle gift van de Vrienden van Cavent. De bewoners ontvingen nieuwe tafels en stoelen, waarmee hun buitenruimte een flinke opknapbeurt kreeg.

Met het mooie weer in aantocht, zullen de bewoners extra kunnen genieten van hun vernieuwde buitenmeubilair. De Vrienden van Cavent, een stichting die zich inzet om het leven van mensen met een beperking te verbeteren, zorgde hiermee voor een welkome verrijking van het dagelijks leven van de bewoners.

“Het is geweldig om te zien hoe blij de bewoners zijn met de nieuwe tafels en stoelen. Dit zal hun buitenleven zeker aangenamer maken,” aldus een woordvoerder van de Vrienden van Cavent.

De betrokkenheid en steun van lokale organisaties zoals de Vrienden van Cavent zijn van onschatbare waarde voor instellingen zoals de Grutto. Dankzij hun inspanningen kunnen de bewoners genieten van een verbeterde leefomgeving, wat bijdraagt aan hun welzijn en geluk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.