Zotte Zwoele Zomermarkt in Strijen aanstaande woensdag

399

Strijen – Het belooft een onvergetelijke zomermiddag en -avond te worden in het centrum van Strijen. Op woensdag 31 juli 2024 organiseert de winkeliersvereniging Strien Graag Gezien de Zotte Zwoele Zomermarkt, een evenement vol gezelligheid, live muziek en een sfeervolle braderie. Van 14:00 uur tot 21:00 uur kunnen bezoekers genieten van een divers aanbod aan kraampjes, lekkernijen en entertainment.

De zomermarkt is dé plek om met vrienden en familie de zomer te vieren. De organisatie heeft gezorgd voor een breed scala aan kraampjes, variërend van ambachtelijke producten tot heerlijk streetfood. Daarnaast is er live muziek die zorgt voor een feestelijke sfeer en voldoende vermaak voor jong en oud.

“Kom je ook gezellig langs in het mooie centrum van Strijen?!” luidt de oproep van de organisatie. Voor degenen die nog een kraam willen bemachtigen, is er nog steeds een mogelijkheid om deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via de mail: zomermarkt@striengraaggezien.nl.

Mis deze unieke zomermarkt niet en beleef een geweldige dag in Strijen vol zomerse sferen en vrolijkheid. Tot woensdag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.