Lekkerste aanbod gedroogd fruit bij De Notenshop!

13

Op zoek naar heerlijk gedroogd fruit? De Notenshop heeft een veelzijdig assortiment aan gedroogde fruitsoorten. Gedroogd fruit heeft een veel langere houdbaarheid dan vers fruit en is daardoor een handige snack, vooral tijdens lange reizen zonder koelmogelijkheden!

Gedroogd fruit is fruit waarbij bijna al het water is verwijderd door droogtechnieken. Dit proces zorgt ervoor dat het fruit krimpt en gaat veranderen in een klein, energierijk stukje. Ga jij voor heerlijke abrikozen, cranberries of rozijnen? Of ga je toch voor een veelzijdige mix of handige fruitstukjes? De keuze is aan jou!

Bekijk het grootste online aanbod gedroogd fruit op de website van De Notenshop. Van de lekkerste dadels tot de meest heerlijke, biologische zuidvruchten die vrij zijn van allerlei toevoegingen. Bestel jouw favoriete gedroogde fruit gemakkelijk en voordelig online via de website!

Wist je dat De Notenshop ook gevriesdroogd fruit heeft? Neem bijvoorbeeld gevriesdroogde citroen, limoen of sinaasappel schijfjes. Tijdens de warme dagen enorm verfrissend! Wanneer je de schijfjes aan een drankje toevoegt, nemen ze vocht in zich op en wordt de smaak heel natuurlijk. Ze zijn heerlijk luchtig, knapperig en licht van gewicht. Hierdoor is het een erg gemakkelijke en gezonde snack!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.