Gemivaria Winkel sluit per 2 september en gaat van Strijen naar Numansdorp

571

Strijen –  De Gemivaria winkel, die al 25 jaar een vast onderdeel was van het centrum van Strijen, sluit haar deuren in Strijen en verhuist naar een nieuwe locatie aan de Voorstraat 19 in Numansdorp.

De Gemiva-SVG Groep, de organisatie achter de winkel, heeft besloten om de winkelactiviteiten te verplaatsen naar Numansdorp, waar meer potentieel is voor groei en een groter bereik.

De Gemivaria winkel was geliefd vanwege het aanbod van handgemaakte producten, waaronder kaarsen, keramiek en textiel, die gemaakt werden door cliënten van de Gemiva-SVG Groep. De winkel bood hen niet alleen een werkplek, maar ook een kans om sociale vaardigheden te ontwikkelen en actief deel te nemen aan de gemeenschap.

De verhuizing naar Numansdorp biedt nieuwe kansen. De winkel zal gevestigd worden in een drukkere omgeving, wat naar verwachting meer bezoekers en dus meer verkoop zal genereren. “Numansdorp biedt ons de mogelijkheid om onze missie voort te zetten in een omgeving waar meer mensen ons kunnen vinden en steunen. Dit is niet alleen goed voor de winkel, maar ook voor onze cliënten,”

De sluiting van de winkel in Strijen is met gemengde gevoelens ontvangen. Veel bewoners betreuren het vertrek van een geliefde winkel uit het dorpscentrum.

De nieuwe Gemivaria winkel in Numansdorp zal naar verwachting in september 2024 openen. Naast het vertrouwde assortiment zullen er nieuwe producten en initiatieven worden geïntroduceerd, gericht op het aantrekken van een breder publiek.

De cliënten die werkzaam waren in Strijen, zullen meeverhuizen naar Numansdorp, waar zij hun werk kunnen voortzetten in een nieuwe en stimulerende omgeving. De Gemiva-SVG Groep heeft toegezegd dat alle cliënten goed begeleid zullen worden tijdens deze overgang naar de nieuwe locatie.

Met de verhuizing naar Numansdorp breekt een nieuw hoofdstuk aan voor de Gemivaria winkel, die blijft streven naar sociale integratie en vakmanschap, nu op een plek met meer potentieel en dynamiek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.