M. de Geus Schilder- en Afwerkingsbedrijf: Uw expert in schilderwerk

36

Strijen– M. de Geus Schilder- en Afwerkingsbedrijf, een eenmanszaak onder leiding van de gedreven ondernemer Milroy de Geus, heeft zich in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot een toonaangevend schildersbedrijf in de Hoeksche Waard en daarbuiten. Gevestigd in het charmante dorp Strijen, biedt het bedrijf zijn diensten aan in de regio Rijnmond, maar is ook ver daarbuiten actief.

Het bedrijf onderscheidt zich door zijn professionaliteit en oog voor detail, met vijf jaar ervaring in schilderwerk en een specialisatie in hoogwaardige afwerking. “Voor ons is geen schildervraag te gek,” zegt Milroy de Geus. “Wij denken graag mee met onze klanten om elk project perfect op hun wensen af te stemmen.”

Of het nu gaat om een groot of klein project, M. de Geus Schilder- en Afwerkingsbedrijf staat klaar om elke schilderopdracht met vakmanschap en passie uit te voeren. Heeft u een uitdagende schilderopdracht? Neem dan gerust contact op met de expert in schilderwerk via e-mail of telefoon!

Voor meer informatie, bezoek de website van M. de Geus Schilder- en Afwerkingsbedrijf of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.