De Notenshop heeft een winkel geopend in Strijen!

94

Afgelopen maandag is De Notenshop met een nieuwe uitdaging gestart: een fysieke winkel in het webshop pand in Strijen. Een winkel met ruim 250 artikelen a la Notenshop. En let op: alleen deze vrijdag (20 september) krijgt iedere klant een gratis zak doppinda’s cadeau bij een aankoop. Hoe leuk is dat!

Omdat De Notenshop online meer dan 2.000 producten in het assortiment heeft, zal er maar een deel aanwezig zijn in de winkel. Ben je op zoek naar lekkere notenmixen voor bij de borrel, granola voor een stevig ontbijt of overheerlijke chocolade om te geven aan een echte liefhebber? Dan ben je bij de winkel van De Notenshop aan het juiste adres. Naast de bekende producten kun je er ook (gezonde) snacks, bakproducten, pindakaas, cadeauboxen en sint- en kerstproducten vinden. Zien ze u binnenkort?

De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 09:00-12:00 en van 12:30-16:00 en het adres is: Simon Stevinstraat 27 in Strijen. Kom zeker eens langs en laat je verassen door de lekkerste producten tegen de scherpste prijzen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.