Vier Halloween met De Notenshop!

21

Op 31 oktober is het weer tijd voor griezelige versieringen en heerlijke ‘Halloween’ hapjes. Halloween is een feestdag die in Amerika al jaren wordt gevierd, maar ook steeds bekender wordt in Europa. Tegenwoordig draait het vooral om het dragen van enge kostuums en langs de deuren gaan voor iets lekkers. Ga jij langs de deuren of komen ze bij jou langs? Dan heeft De Notenshop genoeg toepasselijks in het assortiment!

Aan nootjes en snacks gee­n gebrek, maar hoe leuk is het om zelf iets te maken? Op de inspiratiepagina van De Notenshop zijn een aantal leuke recepten met het thema ‘Halloween’ te vinden.

Ga bijvoorbeeld voor Halloween pompoen koekjes. ­Deze lekkere brosse koekjes met een vulling van hazelnoot of pistache pasta, zorgen ervoor dat je helemaal in de stemming komt. Of ga voor lekkere moddertoetjes, een perfect griezelig dessertje! Ook leuk zijn de knakworst mummies. Deze bekende party-snacks zijn veel leuker dan de gewone knakworstjes in bladerdeeg.

Neem snel een kijkje op de inspiratiepagina en maak één van deze of heerlijke andere Halloween recepten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.