Wereldmuziekband SJARM en Ludiek vliegen samen de wereld door

84

Na een succesvol optreden vorig jaar tijdens Muziek aan de Kaai, is Wereldmuziekband SJARM op vrijdag 18 oktober terug in het theater in Strijen met een geanimeerd avondvullend programma!

SJARM speelt een veelheid aan muzieksoorten die de oorsprong vinden in Midden- en Oost-Europa tot aan het mediterrane gebied. Het publiek was vorig seizoen zó enthousiast dat deze vijfkoppige Schiedamse band nu terugkomt met een heerlijk avondvullend programma met een breed repertoire. De bezoeker wordt meegenomen op een reis langs onder meer Oekraïne, Turkije, Frankrijk, Cuba, Mexico, Brazilië, Zwitserland etc. Een diversiteit aan muziekinstrumenten zorgt ervoor dat het een bijzonder muzikaal feestje wordt met o.a. cajon, fluit, djembé, accordeon, gitaar, kora, basgitaar, piano en hang. De muziek van Sjarm wordt tijdens dit optreden in Ludiek onderbroken door verrassende intermezzo’s.

Wees er tijdig bij met het bestellen van kaarten. De theaterruimte is intiem én beperkt.

 

Kaarten à € 15,- via www.ludiek.nl/agenda

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.