Tijd om te bakken met De Notenshop

25

Nu de dagen wat kouder en grauwer zijn, is het heerlijk om zelf iets te bakken! Gelukkig biedt De Notenshop een breed scala aan heerlijke en gezonde bakproducten. Binnen het assortiment is er voor ieder wat wils. Bekijk het volledige aanbod kant en klare bakmixen, meel & bloem, bindmiddelen en bakpoeders op de website!

Ben jij een fanatieke thuisbakker? Dan kun je je in deze tijd met de bakmixen van De Notenshop prima vermaken! Met de handige mixen heb je meteen in huis wat je nodig hebt om de lekkerste cakes, broden, pannenkoeken, koekjes en nog veel meer te maken.

Wist je dat je bij De Notenshop ook handige bakgerei kunt verkrijgen? Hoe vaak mis je niet net de juiste spullen om alle baksels die je online of in een magazine ziet tot een goed einde te brengen? De Notenshop heeft de ideale spullen om je te helpen, van maatlepels tot aan bakvormen!

Wil je aan de slag gaan met bakken, maar ben je nog op zoek naar een goed recept? Neem dan eens een kijkje op de blogpagina. Hier kun je onder andere basisrecepten voor tompoucen, american pancakes, cupcakes en gewone cakes vinden. Met de ingrediënten en recepten van De Notenshop heb je gegarandeerd succes!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.