Kom langs in de winkel van De Notenshop!

74

Ook zo’n liefhebber van chocolade? Kom dan aanstaande vrijdag (11 oktober) naar de fysieke winkel van De Notenshop. Iedere klant krijgt namelijk een zakje Crunchy Choco’s Melk cadeau bij een aankoop! Dat wil je toch niet missen?

De Crunchy’s worden gemaakt van gekookte rijst. De rijst wordt eerst in een bolletje gerold en krijgt vervolgens een heerlijk laagje melkchocolade. Je zult versteld staan van de smaakcombinatie van deze heerlijke snack! De Crunchy Choco’s Melk zijn leuk om cadeau te geven, maar ook heerlijk om zelf van te genieten.

Niet zo’n liefhebber van chocolade? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom in de winkel! Naast chocolade, zijn er namelijk ook genoeg andere producten, zoals (gezonde) snacks, lekkere noten en originele cadeaus. Er is voor iedereen wel iets lekkers of bijzonders te vinden!

De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 09:00-12:00 en van 12:30-16:00 en het adres is: Simon Stevinstraat 27 in Strijen. Zien ze je snel?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.